A Megakrán Zrt. 40 millió forint támogatást kap a tőzsdei felkészülésére

Gazdaság, 2018.06.12

A Megakrán Zrt. az első olyan kisvállalat, amely kategóriájában 40 millió forint támogatást nyert a tőzsdei felkészüléshez a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) és a Pénzügyminisztérium elődje, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) által tavaly kötött támogatási szerződésnek köszönhetően - közölte a BÉT kedden az MTI-vel.

A közlemény szerint a Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív programban (Ginop) megvalósuló, a kis- és középvállalkozások (kkv) tőzsdei bevezetését finanszírozó pályázattal a speciális daruzási, illetve egyéb emeléstechnikai és gépsor-telepítési feladatokat is végző kisvállalat tőkeerős, versenyképes középvállalattá válik.

Közölték, a tőzsdei bevezetési programban olyan vállalkozásokat támogatnak, amelyek később vonzó befektetési lehetőséget nyújthatnak az intézményi vagy egyéni tőkebefektetők számára.

A BÉT, a nyilvánosan közzétett felhívás feltételeinek megfelelő szervezeteket, vissza nem térítendő - 50 százalékos arányú - támogatásban részesíti, a rendelkezésre álló forrás erejéig, valamint biztosítja a kiválasztott kkv-k tőzsdei felkészülését támogató mentor-programban való részvételét.

A programmal, valamint a pályázati feltételekkel kapcsolatban bővebb információ a www.bet.hu/Kibocsatok/Mentoring-program/mentoring-program oldalon érhető el.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!