A Nemzeti Közművek elindította a földgáz applikációját

Gazdaság, 2018.06.11

Okostelefonon is intézhetik a Nemzeti Közművek ügyfelei földgáz-ügyeiket, miután az NKM elindította földgáz applikációját a korábban már működő áram applikáció megújítása mellett - közölte a NKM Nemzeti Közművek Zrt. hétfőn az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint az NKM Földgázapp és az NKM Áramapp néven futó mobil alkalmazások használatával az ügyfelek kényelmesen, gyorsan, biztonságos felületen, környezetbarát módon tudják intézni földgáz- és áramügyeiket okostelefonon.

Az applikáció Android és IOS telefonokon érhető el, a letöltéssel az ügyfelek bárhonnan, bármikor diktálhatnak fogyasztást, valamint megtekinthetik, letölthetik számláikat, a befizetésre váró számlákat pedig bankkártyával azonnal kifizethetik. Az alkalmazás emlékeztetőt küld a diktálás esedékességéről, új számla érkezéséről - ismerteti a szolgáltató.

A közleményben hangsúlyozzák, az ügyfelek az applikációkon keresztül igényelhetik a környezetbarát saját e-számlát, amely lényegesen leegyszerűsíti a számlákkal kapcsolatos ügyintézést.

Az applikációt - regisztrációt követően - a Nemzeti Közművek lakossági ügyfelei, illetve az egyetemes szolgáltatásban ellátott kis- és középvállalkozások használhatják - közölte a NKM Nemzeti Közművek Zrt.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!