A Romániai Magyar Közgazdász Társaság a 26. Közgazdász-vándorgyűlését rendezi az idén

Gazdaság, 2017.09.16

Ipari forradalom 4.0 - hogyan fog kinézni a jövő gazdasága? címmel szervezi meg immár 26. Közgazdász-vándorgyűlését 2017. október 6. és 8. között Kolozsváron a Romániai Magyar Közgazdász Társaság (RMKT), a szakmai találkozóra szeptember 27-ig lehet regisztrálni - közölte a Magyar Közgazdasági Társaság (MKT) az MTI-vel.

A közlemény szerint a vándorgyűlést az MKT erdélyi testvérszervezete szervezi, fő témája a technológia fejlődése és annak hatásai a gazdaságra. A szakmai találkozóra 35 szakembert és több mint 300 résztvevőt várnak a szervezők - tették hozzá.

Az RMKT 26. Közgazdász-vándorgyűlésén neves vállalkozók, közgazdászok, egyetemi oktatók ismertetik a digitális eszközök alkalmazásával kapcsolatos tapasztalataikat.

Kiemelték, hogy a konferenciára várják a magyarországi üzleti szféra képviselőit is, akik számára a rendezvény kiváló alkalom arra, hogy kapcsolatokat építsenek az erdélyi gazdasági élet sikeres magyar szereplőivel. A formális programok mellett ugyanis lehetőség nyílik arra is, hogy az érdeklődő magyar vállalkozók az erdélyi piacot kiválóan ismerő szakemberekkel találkozzanak, és olyan információkkal gazdagodjanak, amelyek segíthetik a már meglévő vállalkozásukat vagy jövőbeli romániai terjeszkedésüket.

Az érdeklődők a tanácskozásra a www.rmkt.ro/VGY/ honlapon regisztrálhatnak, további információ és a részletes program a konferencia honlapján és a Facebook-oldalán, a www.facebook.com/kozgazdasz.vandorgyules címen érhető el.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!