Az idén 160 diák vehet részt a Fáy siker táborban

Gazdaság, 2018.07.10

Az idén 160 tehetséges, nehéz anyagi körülmények között élő diák vehet részt az OTP Fáy András Alapítvány által idén már hetedik alkalommal megszervezett Fáy siker táborban - közölte az alapítvány kedden az MTI-vel.

A négy turnusos, július 6. és július 26. között Balatonszemesen megrendezett táborban a gyerekek az OK Oktatási Központ nemzetközileg elismert tréningjein, flow-élményre alapuló játékos feladatok és új technológiák, például robotok segítségével sajátíthatják el az alapvető pénzügyi, gazdasági, gazdálkodási ismereteket. Emellett számos szabadidős programra is lehetőségük van a fiataloknak.

Az első három turnus középiskolás diákoknak szól, a negyedik általános iskolásoknak. A programban azok a magyarországi iskolák vesznek részt, amelyekkel az OTP Fáy András Alapítvány szorosan együttműködik a diákok pénzügyi tudatosságának fejlesztése céljából. A résztvevők kiválasztása során a legfontosabb szempont a jó tanulmányi eredmény, de sokat nyom a latban a nehéz szociális helyzet is. A táboroztatást a Magyar Nemzeti Bank is támogatja.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!