Bővült a Wingholding portfóliója

Gazdaság, 2017.12.14

Bővült a Wingholding portfóliója, érdekeltségébe került az Euro-Center Óbuda Üzletközpont, valamint a szombathelyi Family Center Üzletközpont és Praktiker Áruház ingatlana.

A BÉT honlapján csütörtökön tették közzé, hogy a Wingholding Ingatlanfejlesztő és Beruházó Zrt.-hez tartozó cégek megvásárolták Budapesten az Euro-Center Óbuda Üzletközpontot, továbbá a szombathelyi Family Center Üzletközpontot és Praktiker Áruház ingatlant tulajdonló cégeket.

Az üzletrész adásvételi szerződést december 13-án kötötte meg a Wingholding Zrt. közvetett tulajdonában lévő Winasset Ingatlanfejlesztő Kft. a Magnum Hungaria Invest Építőipari és Szolgáltató Kft. 100 százalékos üzletrészének, az ugyancsak a Wingholding közvetett tulajdonában lévő Wipnorg Ingatlanfejlesztő Kft. pedig a Manhattan Development Global Építőipari és Szolgáltató Kft. 100 százalékos üzletrészének megvételére.

A közlemény szerint az ügylet együttes értéke 42 millió euró. A tranzakció zárására a Gazdasági Versenyhivatal jóváhagyását követően 2018 januárjában kerülhet sor.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!