Cáfolja a Mart Kft. a költségvetési csalás elkövetését

Gazdaság, 2018.03.06

A Mart Kft. mindig a jogszabályi előírások betartásával, a tisztességes piaci magatartás elveinek megfelelően működött és nem végzett olyan tevékenységet, amely a magyar gazdaságot megkárosította volna - írta keddi közleményében a Mart Kft.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-alföldi Bűnügyi Igazgatósága február 7-én rendelt el zár alá vételt a cégnél, amely néhány üzletét ideiglenesen bezárta a kialakult helyzet miatt, de nem szünetelteti a tevékenységét és mindent megtesz a zár alá vétel mielőbbi feloldása érdekében - írták.

A közlemény szerint a vállalat ellen költségvetési csalás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozásban egy alkalmazottat gyanúsítanak, ám neki sem beszerzési, sem értékesítési, sem pénzügyekkel kapcsolatos feladatai nem voltak - írták. Hozzátették, hogy a kialakult helyzet és a hitelezők döntései miatt, működőképességük visszaszerzése érdekében kértek ideiglenes fizetési haladékot, kötelezettségeiket továbbra is maradéktalanul teljesíteni kívánják.

A Mart Kft. határozottan elutasít minden jogsértő magatartást és teljes mértékben együttműködik a nyomozó hatóságokkal - olvasható a közleményben.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!