Digitális ötletpályázatot hirdet az OTP Fáy András Alapítvány

Gazdaság, 2017.11.14

Az OTP Fáy András Alapítvány az OTP Bank és az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) támogatásával bruttó 38 millió forint összdíjazású pályázatot hirdet a pénzügyi oktatásban a legjobb digitális megoldások felkutatására - közölte az alapítvány kedden.

A közleményben ismertetik: elsősorban olyan anyagokat várnak, amelyek segítségével a 12-22 év közötti célcsoport szórakozva válhat felelősen gazdálkodó, pénzügyileg megfontolt felnőtté. Így közösségi médiás programmal, applikációval, gamification-projekttel vagy akár VR-megoldással is lehet jelentkezni 2018. január 15-ig a www.fayotletpalyazat.hu honlapon keresztül.

Csányi Péter, az OTP Bank digitális értékesítési és fejlesztési igazgatóságának ügyvezető igazgatója, a zsűri elnöke a közleményben kifejti: ma már nem elég a fiatalokat az offline térben, és csak klasszikus edukációs aktivitásokkal elérni. Ezért szeretnének nyitni a pénzügyi oktatásban a játékosság, az innováció és az internet felé.

A nyertes pályázat az élet bármely területéről érkezhet, az elvárás, hogy a benyújtott ötlet legyen digitálisan megvalósítható, innovatív, a fiatal célcsoport számára érdekes, izgalmas, és valamilyen módon érintse a pénzügyi kultúrafejlesztést - ismerteti a közleményben Schrankó Péter, az OTP Fáy András Alapítvány ügyvezető igazgatója.

A pályázaton minden 14. életévét betöltött természetes személy elindulhat, az sem kitétel, hogy ő maga meg tudja valósítani az ötletét. A legjobb projektet az OTP Fáy András Alapítvány elismert szakemberekkel valósítja majd meg. Így akár középiskolás diákok, kollégiumi szobatársak vagy a számítástechnikában teljesen járatlan szülők is pályázhatnak.

A bruttó 38 millió forint összdíjból a pályázat nyertesének fődíja bruttó 15 millió forint, bruttó 23 millió forintot pedig a Mentor Programba bekerült, arra érdemes pályázók között oszt szét az alapítvány a zsűri javaslata alapján.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!