Menedzserszövetség: fontos feladat a vezetői tapasztalatok átadása

Gazdaság, 2020.03.09

Fontos feladat a tapasztalatok átadása, a sikereket elért vállalati vezetők megbecsülése - mondta Kapitány István, a Shell globális kiskereskedelmi alelnöke, a Menedzserek Országos Szövetségének új elnöke, hétfőn sajtótájékoztatón, Budapesten.

Fontosnak nevezte Kapitány István, hogy segítsék a menedzserek szakmai fejlődését, és még nagyobb számban legyenek jelen a regionális, nemzetközi üzleti életben. A szövetség a jövőben is folytatja eddigi sikeres programjait, köztük a mentorprogramot, a menedzserek munkáját bemutató rendezvényeket, és szorosabbra kívánják fűzni kapcsolatukat az európai társszervezettel - mondta Kapitány István.

A szövetség szombaton 26. alkalommal rendezte meg az Év Menedzsere Díjátadó gálát, ahol hét kategóriában díjazták 2019 legkiválóbb menedzsereit.

Az Év menedzsere 2019. díj kitüntetettje Várkonyi Viktor, a Nemetschek csoport tervezési divíziójáért felelős igazgatósági tagja lett, aki 2009-től tíz éven át volt a Graphisoft SE vezérigazgatója.

Kapitány Istvánt a Menedzserek Országos Szövetségének rendkívüli tisztújító közgyűlésén 2020. január 20-án 100 százalékos szavazati aránnyal választották meg a szervezet új elnökének három évre, a poszton Szirmák Botondot, a Provident Pénzügyi Zrt. vezérigazgatóját váltja, a leköszönt elnök a szövetség március 7-én tartott gáláján adta a megbízatást az új elnöknek.

A szövetség jogelődjét, a Gazdasági Vezetők Érdekképviseleti Szervezetét 1990-ben alapították, az 1993-ban bejegyzett Menedzserek Országos Szövetségének jelenleg mintegy 200 egyéni tagja van.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!