Perlusz László lett a VOSZ főtitkára

Gazdaság, 2018.09.13

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) elnöksége Perlusz Lászlót, a szervezet ügyvezető igazgatóját választotta meg a szövetség főtitkárának, megbízatása 2018. október 1-től a VOSZ 2021. évi tisztújító küldöttgyűléséig tart - közölte a munkaadói érdekképviselet csütörtökön az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint Perlusz László közgazdász, 2007 óta dolgozik a VOSZ-nál, 2009 óta a szervezet ügyvezető igazgatója.

Perlusz László, a VOSZ közleményében megtisztelőnek nevezte a vállalkozói közösséget képviselő elnökség bizalmát, és kijelentette, munkájával támogatja a szövetség küldetésének teljesítését az érdekvédelem és az érdekképviselet területén, szolgáltatások nyújtásában és kulturális missziójában.

Dávid Ferenc augusztus elején úgy nyilatkozott az MTI-nek, hogy saját kezdeményezésére, közös megegyezéssel szeptember 30-án távozik a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége főtitkári posztjáról, amelyet 2006. február elseje óta töltött be.

A VOSZ 1988-ban alakult Vállalkozók Országos Szövetsége néven, az országos gazdasági munkaadói érdekképviselet honlapja szerint közvetlen tagságon és tagszervezeteken keresztül mintegy 53 ezer vállalkozást képvisel.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!