Új vezető a Deloitte Magyarország élén

Gazdaság, 2017.04.21

Június 1-jétől Fülöp András tölti be a Deloitte Magyarország elnök-vezérigazgatói posztját - közölte a nemzetközi tanácsadó cég az MTI-vel pénteken.

A szakember Gion Gábort váltja, aki több mint nyolc évig irányította a magyarországi irodát. Vezetése alatt a szervezet folyamatosan növekedett, a kezdeti 300 fős dolgozói létszám 2017-re csaknem megduplázódott - közölték.

A tájékoztatás szerint az új vezérigazgató, Fülöp András idén már 23 éve dolgozik a Deloitte-nál, 2014 óta vezeti a tanácsadói üzletágat, emellett pedig 2015 óta a közép-európai pénzintézeti üzletág vezetője. Utóbbi pozícióját az elnök-vezérigazgatói feladatokkal is össze fogja hangolni.

Gion Gábor a jövőben a Deloitte Magyarország kormányzati kapcsolatainak fejlesztésére fókuszál, és továbbra is az EMEA-régió (Európa, Közel-Kelet és Afrika) vezetőjeként irányítja a Deloitte kínai vállalatokra fókuszáló üzletágát.

A Deloitte számos iparágban nyújt könyvvizsgálati, valamint adó- és egyéb tanácsadási továbbá jogi szolgáltatásokat állami és magáncégek részére egyaránt. Több mint 150 országban van jelen, és mintegy 225 ezer szakértővel rendelkezik.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!