Baleset Szolnoknál - Egy ember meghalt, öten súlyosan megsérültek

Kék hírek, 2018.08.03

Egy ember meghalt, öten súlyosan, illetve életveszélyesen megsérültek péntek délelőtt Szolnoknál, a 4-es főút 95-ös kilométerénél, ahol két autó ütközött frontálisan - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.

Baleset Szolnoknál - Egy ember meghalt, öten súlyosan megsérültek Szabó Zita tájékoztatása szerint a sérülteket mentőautó és két mentőhelikopter szállította kórházba.

Az elsődleges információk szerint egy személygépkocsi több gépjármű előzésébe kezdett, de az előzést nem tudta időben befejezni és összeütközött a vele szemben szabályosan közlekedő személygépkocsival - közölte a szóvivő.

A szabályosan haladó, külföldi rendszámú autóban egy öttagú család utazott. A sofőr a helyszínen meghalt, a család többi tagja - köztük három gyermek - súlyos, illetve életveszélyes sérüléseket szenvedett - mondta. Hozzátette, az előzést befejezni nem tudó, a járműben egyedül utazó sofőr súlyos sérülést szenvedett.

A baleset helyszínelése és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárták a főutat, mindkét irányból Tószeg irányába terelték el a járműveket - közölte a sajtószóvivő.
(MTI)

Galériánk

Baleset Szolnoknál - Egy ember meghalt, öten súlyosan megsérültek Baleset Szolnoknál - Egy ember meghalt, öten súlyosan megsérültek
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!