BKK: szombattól változik a gödöllői HÉV közlekedése

Kék hírek, 2020.06.11

Felújítás miatt szombattól változik a gödöllői (H8-as) HÉV közlekedése - tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-t.

A MÁV-HÉV Zrt. pályafelújítási munkálatai július 12-éig tartanak. Ezalatt hétköznapokon, június 15-étől, hétfőtől július 10-éig, péntekig a szerelvények módosított menetrend szerint közlekednek. Cinkota és Kistarcsa között az Örs vezér tere irányú peronok mellett, Kistarcsa és Kerepes között pedig a Gödöllő irányú peronok mellett állnak meg mindkét irányban.

Minden hétvégén pótlóbusz jár majd Cinkota és Kerepes között július 12-éig. A HÉV Örs vezér tere és Cinkota, illetve Kerepes és Gödöllő között közlekedik. A szerelvények Szilasligetnél mindkét irányban a Gödöllő irányú megállóhely peronja mellett állnak majd meg. A H8-as pótlóbusz Kistarcsa, kórház érintésével közlekedik, de nem tér be az Auchan áruházhoz. A H8A pótlóbusz 7 és 21 óra között jár az Auchan Liget megállóhely érintésével, de nem áll meg a Kistarcsa, kórház megállóhelyen. A pótlóbuszon a kerékpárszállítás megengedett - áll a közleményben.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!