Egy tucat rendőr lepte meg a drogdílert

Kék hírek, 2021.10.15

A gyanú szerint kábítószerrel kereskedett az a gyömrői férfi, akin egy tucat monori rendőr ütött rajta meglepetésszerűen.

Rendőrség-felirat A monori nyomozók néhány hét alatt jutottak el a feltételezett kábítószerkereskedőhőz. Az egyenruhások október 10-én éjszaka csaptak le a gyömrői dílerre, ahol két ügyfele is tartózkodott.  

A rendőrök a lakásban kábítószergyanús anyagot találtak, 80 gramm növényi származékot, valamint 24,8 gramm kristályos anyagot és digitális mérleget. Az ügyfélkörét és forgalmát egy füzetbe jegyzetelte a drogdíler. Fehér porral szennyezett tányér, szívószál és kanál is előkerült. A férfitől többek között ékszereket, több mint 1 millió forintot, 265 eurót, valamint 100 dollárt is lefoglaltak.  

A munkanélküli férfi a gyanú szerint hónapok óta kábítószer eladásából finanszírozta életvitelét, F. Gábor ugyanakkor nem tett vallomást.

Az őrizetbe vett férfi ellen a Monori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást és kezdeményezték letartóztatását is.



(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!