Gyalogosokat gázoltak el Kiskunmajsán

Kék hírek, 2020.01.01

Két gyalogost ütöttek el egy úttestről lesodródó személygépkocsival Kiskunmajsán szerda hajnalban. A baleset következtében az egyik gyalogos, egy 29 éves férfi a helyszínen meghalt, egy 26 éves nő pedig megsérült - tájékoztatta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t.

Cserbenhagyásos gázolás Kiskunmajsán Horváth Erika rendőr főhadnagy elmondta, a baleset 3 óra 45 perckor a Fő utcán történt. A sofőr a helyszínről megállás és segítségnyújtás nélkül hajtott tovább.

Időközben néhány utcával távolabb szolgálatban lévő rendőrök ellenőrzést végeztek, amikor látták az úton haladó személyautót, amelynek szélvédője be volt törve.

Ekkor ugyan még a balesetről bejelentés nem érkezett, de a rendőrök utánamentek a gyanús autónak, és megállították. Az intézkedés során a gépkocsit vezető 28 éves helyi férfivel szemben felmerült az ittasság gyanúja is, így őt előállították, majd segítségnyújtás halált okozó elmulasztása bűntette és halált okozó ittas járművezetés bűntettének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették - mondta el a sajtóreferens.

Az ügyet a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztálya vizsgálja.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!