Illegális bevándorlás - Baleset miatt lezárták az 5-ös utat az M0-ás lehajtónál

Kék hírek, 2020.06.10

Összeütközött két autó az 5-ös úton az M0-ás lehajtónál, a balesetben heten megsérültek. A balesetet egy illegális bevándorlókat szállító autó sofőrje okozta - közölte a rendőrség szerdán a police.hu oldalon.

Illegális bevándorlás - Baleset miatt lezárták az 5-ös utat az M0-ás lehajtónál Mint írták, az M5-ös autópályán Lajosmizse térségében a Készenléti Rendőrség járőrei akartak ellenőrizni egy embercsempészéssel gyanúsítható férfit szerdán.

A gépkocsi közel-keleti származású vezetője a rendőri jelzésre nem állt meg, elmenekült, ezért a járőrök követték. A sofőr a XXIII. kerületben elvesztette uralmát a gépjármű felett, és összeütközött egy szemből érkező autóval.

Az embercsempészéssel gyanúsítható férfi autójában öt illegális bevándorló utazott. A sofőrnek német ideiglenes tartózkodási engedélye van.

A baleset körülményeit a Budapesti Rendőr-főkapitányság vizsgálja, a rendőrök a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták a főutat.
(MTI)

Galériánk

Illegális bevándorlás - Baleset miatt lezárták az 5-ös utat az M0-ás lehajtónál Illegális bevándorlás - Baleset miatt lezárták az 5-ös utat az M0-ás lehajtónál
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!