Mávinform: baleset miatt késnek a vonatok a Budapest-Cegléd vonalon

Kék hírek, 2020.02.11

Tehervonat személygépkocsival ütközött Vecsés és Üllő között egy vasúti átjáróban, az üresen álló autónak a másik vágányon szembejövő, Ceglédről a Nyugati pályaudvarra tartó Z50-es személyvonat is nekirohant - tájékoztatta a Mávinform kedd este az MTI-t.

Vasúti átjáróban üresen álló autóval ütközött két vonat A baleset miatt jelentősen nő a vonatok menetideje a Budapest-Cegléd vonalon.

A balesetben senki nem sérült meg, az előzetes vizsgálatok szerint a vasúti fény- és félsorompó rendben működött - írta a Mávinform.

A Mávinform később azt közölte: Vecsés és Üllő között az egyik vágányon, váltakozó irányban, a baleset helyszínén sebességkorlátozással újraindult a vonatközlekedés. A monori vonatok kedden már nem közlekednek, a zónázó vonatok minden állomáson és megállóhelyen megállnak.

Az InterCity, a távolsági gyors- és sebesvonatok sem mennek már kerülő útvonalon. 21 órától nem fogadják el a VOLÁN menetrend szerinti buszjáratokon a vasúti bérleteket és utazási igazolványokat.

Ezzel együtt kiemelték: a Budapest-Cegléd-Debrecen-Nyíregyháza-Záhony, illetve a Budapest-Szeged közötti InterCity és távolsági sebesvonatok menetideje továbbra is jelentősen megnő. A menetrendszerű vonatközlekedés fokozatosan, de teljesen csak szerda hajnalra állhat helyre - tették hozzá.
(MTI)

Galériánk

Vasúti átjáróban üresen álló autóval ütközött két vonat Vasúti átjáróban üresen álló autóval ütközött két vonat
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!