Megölte élettársát, tizenhét év fegyházat kapott egy mezőtárkányi férfi

Kék hírek, 2018.04.10

Halmazati büntetésül 17 év fegyházbüntetésre ítélt az Egri Törvényszék kedden, első fokon egy férfit, aki megölte élettársát 2016 karácsonyán Mezőtárkányban.

A bíróság Jávori Tünde vezette tanácsa különös kegyetlenséggel elkövetett emberölésben, valamint felfegyverkezve elkövetett garázdaságban találta bűnösnek az 51 éves L. Tibort.

Az ítélet indoklásában a tanácsvezető megállapította: a bíróság az ügyészség módosított vádiratában foglaltakkal gyakorlatilag megegyező tényállást állapított meg.

A tényállás szerint a vádlott féltékeny volt, emiatt összeveszett élettársával 2016. december 25-én este. Ittasan előbb tenyérrel és ököllel, majd egy farúddal többször megütötte a nőt, aki ennek következtében meghalt.

A sértett halálát egyebek mellett a fejet ért legalább kilenc ütés, különböző csonttörések és az orrcsönt törése miatti vérbelélegzés, illetve ezek együttes hatására a keringés összeomlása okozta.

A másik vádpontban foglaltak szerint ugyanezen az estén a vádlott kapával kergetett meg két gyermekkorú petárdázót az utcán. A gyerekek egy telefonfülkébe bújtak, de a vádlott betörte ennek ajtaját.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!