Nőket futtató testvérpár ellen emeltek vádat Somogyban

Kék hírek, 2020.08.13

Nők prostitúciós tevékenységét szervezte és a bevételből tartotta el magát egy somogyi testvérpár az ügyészség szerint, ezért vádat emelt ellenük - tájékoztatta a Somogy Megyei Főügyészség csütörtökön az MTI-t.

Rendőrség Azt írták: a korábban már büntetett férfiak egyike megegyezett egy 2018-ben vele összeköltöző 18 éves nővel, hogy megélhetésük költségeit a lány prostitúciójából fedezik.

Az 53 éves férfi felvette a kapcsolatot a Németországban két örömlány munkáját irányító testvérével. A lány az ő felügyelete alatt 2018 szeptemberétől 2019 februárjáig nyújtott szexuális szolgáltatásokat, amin a férfiak az első hónapban másfél millió forint haszonra, azután ismeretlen összegű bevételre tettek szert.

Az ügyészség ellenük üzletszerű kerítés és kitartottság bűntette, az 53 éves férfival szemben pedig gyermekpornográfia miatt is vádat emelt. Utóbbit azzal követte el, hogy a fiatal nőről még 18 éves kora előtt súlyosan szeméremsértő képeket készített, és azokat a telefonján tárolta.

Az ügyészség az elsőrendű vádlottra öt, testvérére négy és fél év börtönbüntetés kiszabását indítványozta, ha cselekményüket az előkészítő ülésen beismerik.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!