Súlyosan bántalmazta hűtlen élettársát egy férfi Somogyban, emberölés kísérletével vádolják

Kék hírek, 2020.01.24

Súlyosan bántalmazta hűtlenségen ért élettársát egy férfi tavaly nyáron Somogyban; az ügyészség börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott a letartóztatásban lévő, erős felindulásban elkövetett emberölés kísérletével vádolt férfival szemben.

A Somogy Megyei Főügyészség pénteki közleményében felidézte: a 45 éves férfi megengedte családi konfliktusba került barátjának, hogy náluk töltse az éjszakát. A két férfi és a házigazda élettársa italozni kezdett, egy idő után azonban az erősen ittas állapotba került vádlott elaludt. Amikor felébredt, a barátját és az élettársát "félreérthetetlen helyzetben" találta. Szerelemféltés miatt a nőt gátlástalanul bántalmazta, számtalanszor megütötte, megrúgta.

A vendég megpróbálta lecsillapítani a férfit, de miután nem járt sikerrel, elhagyta a házat. A vádlott ezután annak ellenére lefeküdt aludni, hogy tisztában volt vele: párja életveszélyes állapotban van. A nőt reggel a látogatóba érkező hozzátartozók mentették meg azzal, hogy sérüléseit látva hívták a mentőket - olvasható a közleményben.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!