Vádat emeltek egy férfi ellen, aki elsodort egy rendőrt

Kék hírek, 2018.03.20

Hivatalos személy elleni erőszak és könnyű testi sértés miatt emeltek vádat Zalaegerszegen egy korábban körözött férfi ellen, aki az őt igazoltató rendőrök egyikét elsodorta az autójával, könnyebb sérüléseket okozva - tájékoztatta a Zala Megyei Főügyészség szóvivője kedden az MTI-t.

Pirger Csaba közlése szerint a férfit tavaly szilveszter este igazoltatták Zalaigricén, mert autójának világítása nem működött jól. Az iratokat telefonon ellenőrizve a rendőrök megtudták, hogy a férfit körözik, a Nagykanizsai Járásbíróság 10 nappal korábban bocsátott ki ellene elfogatóparancsot.

Az egyik rendőr felszólította a férfit, hogy szálljon ki, de a sofőr beindította a motort, az autót a kocsi bal elején álló járőr felé kormányozva. A férfi néhány méteren keresztül magával sodorta a rendőrt, aki az úttestre esett, nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedve.

A férfit akkor fogták el, amikor a 75-ös főúton a balesetet szenvedett.

A Zalaegerszegi Járási és Nyomozó Ügyészség a visszaesőnek számító férfi ellen hivatalos személy elleni erőszak és könnyű testi sértés miatt emelt vádat.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!