Változik a közlekedés rendje a hétvégén Budapesten az Európai Mobilitási Hét rendezvényei miatt

Kék hírek, 2018.09.13

Változik a közlekedés Budapesten a hétvégén az Európai Mobilitási Hét és a Nemzeti Vágta miatt - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-vel.

Pénteken 16 órától jövő hétfő hajnali fél ötig teljes hosszában lezárják az Andrássy utat, illetve a Dózsa György utat a Szondi utca és a Városligeti fasor között. A lezárt szakaszon belül az Oktogonnál és a Bajza utcánál minden forgalmat átengednek, az Izabella utcánál és a Nagymező utcánál viszont csak a BKK járatai közlekedhetnek. A többi, Andrássy út felé vezető keresztutca zsákutca lesz. A Hősök terére, a Dózsa György út Podmaniczky utca és Városligeti fasor közötti szakaszára, az Állatkerti körút Gundel Károly út és Hősök tere közötti szakaszára, valamint a Kós Károly sétányra gépjárművel nem lehet ebben az időszakban behajtani.

A korlátozások miatt változik egyes tömegközlekedési járatok menetrendje is, a 20E, a 30-as, 30A és 230-as és 105-ös busz, a 75-ös troli és a 979-es éjszakai járat is terelt útvonalon közlekedik, a kisföldalatti vonalán pedig biztonsági okokból ideiglenesesen lezárhatnak egy-egy állomást. Szükség esetén 10 és 20 óra között a járművek gyakrabban közlekednek.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!