A hétvégén ismét meghosszabbított útvonalon jár a 212-es busz

Kék hírek, 2018.03.01

A hétvégén ismét meghosszabbított útvonalon, a Normafáig jár a 212-es busz - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-vel.

A BKK a kerület önkormányzatával egyeztetve azért döntött a busz Normafáig közlekedtetéséről, mert a téli sportoknak és a kirándulásnak kedvező időjárás miatt várhatóan ezen a hétvégén is sokan látogatnak el a Normafához és környékére.

A 212-es járat meghosszabbításával így nem csak a Szél Kálmán térről induló 21-es és 21A jelű buszokkal, hanem a Boráros térről induló 212-es járattal is el lehet jutni a Normafához 9 és 17 óra között. A 212-es busz a Svábhegyig megszokott útvonalán halad, majd onnan a 21-es autóbuszcsalád útját követve éri el a Normafa végállomást.

A BKK felhívta a figyelmet arra, hogy a fogaskerekű vonalán március végéig felújítási munkák zajlanak, így azzal csak az Adonis utca megállóig lehet eljutni, a kirándulóhelyek a fogaskerekűvel nem közelíthetők meg.

A Normafa környékén a torlódások elkerülése érdekében, a Budapesti Közlekedési Központ kéri, hogy a hétvégén ne autóval közelítsék meg a térséget, vegyék igénybe a BKK járatait.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!