Árokba borult egy busz az M3-ason, a főváros felé nagy a torlódás

Kék hírek, 2017.07.10

Árokba borult egy busz az M3-as autópályán Aszód térségében hétfő reggel. A balesetben többen megsérültek, több kilométeres a torlódás.

Árokba borult egy busz az M3-ason A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a baleset az M3-as autópálya főváros felé vezető oldalán, a 41-es kilométernél történt, Aszód térségében. A körülmények egyelőre tisztázatlanok.

A balesetben többen megsérültek. A rendőrök a helyszínelést megkezdték, a forgalom egy sávon halad - tették hozzá.

Az Útinform a honlapján azt írta: több kilométeres a torlódás. Azt ajánlják, hogy aki teheti, már Hatvannál, az 55-ös csomópontnál térjen le a 3-as útra.

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI megkeresésére elmondta, hogy a balesetet szenvedett buszon 38 utas és két sofőr utazott. Az előzetes vizsgálatok szerint az utasok közül huszonketten sérültek meg, tizennégyen könnyebben, nyolcan súlyosan.

Csámpai Attila a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta, hogy a helyszínen a gödöllői, aszódi és hatvani tűzoltók segítettek a mentésben. Hozzátette, hogy a busz a vadhálót átszakította, és 8-10 méterre az úttesttől áll, így forgalmi akadályt nem jelent.

(FOTÓ)
(MTI)

Galériánk

Árokba borult egy busz az M3-ason Árokba borult egy busz az M3-ason Árokba borult egy busz az M3-ason Árokba borult egy busz az M3-ason
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!