Benzinkutakról rabolt, majd öngyilkos lett egy férfi Székesfehérvár közelében

Kék hírek, 2017.03.16

Négy benzinkutat rabolt ki csütörtök hajnalban egy férfi, majd menekülése közben  balesetet szenvedett, végül öngyilkosságot követett el - olvasható a rendőrség honlapján.

Benzinkutakról rabolt, majd öngyilkos lett egy férfi Székesfehérvár közelében A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint csütörtök hajnalban az M7-es autópálya Pest megyei és Fejér megyei szakaszán egy férfi több üzemanyagtöltő állomásra bement, minden esetben fegyverrel megfenyegette az ott tartózkodó eladót, több esetben lövést is leadott és a bevétel átadását követelte. A rendőrség közlése szerint a lövésekben senki nem sérült meg.

Miután a pénzt megkapta, a fegyveres férfi elmenekült. Menekülés közben Székesfehérvár közigazgatási területén, a 63-as számú főút és a 8-as számú főút kereszteződésében található körforgalomban balesetet szenvedett, majd öngyilkosságot követett el.

A rendőrök a helyszíni szemle idejére az érintett útszakaszt lezárták. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a gépkocsivezetőket, hogy lehetőség szerint kerüljék el a csomópontot - írták a honalapon.
(MTI)

Galériánk

Benzinkutakról rabolt, majd öngyilkos lett egy férfi Székesfehérvár közelében Benzinkutakról rabolt, majd öngyilkos lett egy férfi Székesfehérvár közelében
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!