TV műsor

Demonstráció miatt több BKK-járat módosított útvonalon jár

Kék hírek, 2017.04.12

Lezárták a fővárosban a Dózsa György utat a Lendvay utca és a Városligeti fasor között mindkét irányban, demonstráció miatt, várhatóan 20 óráig. Az érintett közösségi közlekedési járatok módosított útvonalon közlekednek, több megálló kimarad - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a Facebook-oldalán.

Azt írták: a Hősök tere környékén további korlátozásokra kell számítani. Az érintett járatok a 75-ös és a 79-es trolibusz, a 20E, a 30-as, a 30A, a 105-ös és a 230-as autóbusz.

A kisföldalatti nem áll meg a Hősök terénél, áthalad a megállón. A 105-ös autóbusz terelve közlekedik, nem érinti a Vörösmarty utca, a Kodály körönd, a Bajza utca és a Hősök tere megállót. A 20E autóbusz is terelve jár, nem érinti a Hősök tere megállót. A 30-as, 30A, 230-as autóbusz szintén terelve közlekedik, nem érinti az Ötvenhatosok tere, a Damjanich utca/Dózsa György út és a Hősök tere megállót.

A Civilizáció nevű Facebook-csoport szervezésében "a kormány kirekesztő, megbélyegző, civil törvénytervezete ellen" tartanak demonstrációt a Hősök terén szerda délután.
(MTI)


Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!