Drogkereskedőt fogtak el Nógrád megyében

Kék hírek, 2017.06.28

Drogkereskedőt fogtak el Nógrád megyében. A 30 éves hugyagi férfi szervezetszerű rendszerben dolgozott, és továbbértékesítésre adta el a kábítószert - közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel szerdán.

Dankóné Nagy Éva elmondta: a nyomozás jelenlegi adatai alapján L. Balázs egy új pszichoaktív anyag, illetve kábítószernek minősülő anyagok beszerzésére és továbbértékesítésére létrehozott szervezetszerű rendszerben működött közre.

A megalapozott gyanú alapján a férfi 2016-ban és 2017-ben három férfinak adott el 142,94 gramm fehér színű port, 644,15 gramm sárgásfehér színű kristályos port, valamint 49,61 gramm zöldesbarna színű kristályos anyagot másfél millió forint.

A szóvivő közölte: L. Balázst kedden a lakásán fogták el. A lakóhelyén és az ahhoz tartozó melléképületekben új pszichoaktív anyag előállításához szükséges tárgyakat és kábítószergyanús növényi törmeléket foglaltak le.

Ellene új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett és kábítószer-kereskedelem bűntett miatt folytatnak eljárást. A férfit őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!