Egész nap közlekedtetné a 200E jelzésű buszt a BKK

Kék hírek, 2018.02.02

Egész nap közlekedtetné a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre járó, 200E jelzésű buszt a Budapesti Közlekedési Központ (BKK), a módosítással kapcsolatban társadalmi egyeztetést kezdeményezett a közlekedési társaság.

A BKK pénteki, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a légitársaságok március végi menetrendváltásához igazodva és ahhoz kapcsolódva - együttműködve a repülőtér üzemeltetőjével, az utazási igényekhez igazított menetrendet tervez bevezetni, valamint további jegykiadó automaták kihelyezését tervezi a belváros több helyszínén.

A repülőtér jobb éjszakai kiszolgálása érdekében a BKK a 200E autóbuszt éjjel-nappal tervezi közlekedtetni, kiváltva ezzel a mai 900-as járatot. Éjszaka a buszok a Határ útról indulnak a repülőtér 2-es termináljához és oda is érkeznek vissza. A 200E járatot mindkét irányban megállítaná a BKK Pestszentlőrinc vasútállomás (átjáró) megállóban, bővítve ezáltal Erzsébettelep közösségi közlekedési kapcsolatát, és emelve a szolgáltatás színvonalát.

A közlekedésszervező február 16-ig várja az észrevételeket a http://bkk.hu/tarsadalmi-egyeztetes-liszt-ferenc-repuloter/ weboldalon.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!