Életfogytiglant kapott egy férfi egy kínai diáklány megöléséért Németországban

Kék hírek, 2017.08.04

Életfogytiglani szabadságvesztésre ítéltek egy férfit pénteken Németországban, amiért megerőszakolt és megölt egy kínai diáklányt. A bűncselekményben részt vett a férfi volt barátnője, egy háromgyerekes anya is, akire öt év hat hónap szabadságvesztést szabtak ki.

Dessau-Rosslau város tartományi bírósága a vádlottakat emellett összesen 60 ezer euró fájdalomdíj megfizetésére is kötelezte.

A kínai építészhallgatót 2016 májusában ölték meg a Szász-Anhalt tartományban fekvő Dessauban. A lányt kocogás közben kapták el a vádlottak, egy üres lakásba hurcolták, ahol brutálisan megerőszakolták és halálra kínozták.

A nyomozók megtalálták a lakásban az áldozat és az elkövetők számtalan nyomát, a holttestet pedig a bűncselekmény után két nappal fedezték fel egy fa alatt eltemetve nem messze a tett helyszínétől.

A nyolc hónapig tartó per során a férfi végig hallgatott és fásult volt. Az ügyet kényessé tette, hogy a szülei rendőrök.

A nő a bíróság előtt elismerte, hogy részt vett az áldozat elrablásában és jelen volt a megerőszakolásánál is, de azt bizonygatta, hogy a diáklány halálát okozó kínzásnál már nem tartózkodott a helyszínen.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!