Előléptették az M5-ös autópályán balesetben elhunyt rendőrnőt

Kék hírek, 2017.02.13

A belügyminiszter a szolgálat halottjává nyilvánította és előléptette törzsőrmesterré Menus Anikó őrmestert, a Készenléti Rendőrség járőrét, aki hétfő reggel, szolgálatteljesítés közben, Gyál közelében, az M5-ös autópályán történt közlekedési balesetben vesztette életét.

Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata a rendőrség honlapján ismertette: Menus Anikó 1993. november 26-án született Pásztón. 2015. szeptember 1-jén próbaidőre kinevezték a Készenléti Rendőrség határrendészeti igazgatóságának állományába járőrtársnak, őrmesteri rendfokozatba. Tavaly szeptember 1-jével a Készenléti Rendőrség nyugat-magyarországi határrendészeti igazgatóságának határvadász mélységi ellenőrzési osztályán járőr beosztásban véglegesítették.

A rendőrség megrendülve és együttérzéssel osztozik az elhunyt rendőr családjának fájdalmában.

A belügyminiszter Menus Anikót a szolgálat halottjává nyilvánította és előléptette rendőr törzsőrmesterré.

A Pesti Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kora délután közölte az MTI érdeklődésére: rendőrnő az M5-ös autópályán reggel történt halálos baleset áldozata. Beluzsárné Belicza Andrea elmondta: a halálos áldozat mellett a két sérült egyike is rendőr.
Két személyautó és egy kamion ütközött össze az M5-ös autópálya 23-as kilométerénél, a fővárosból kifelé vezető oldalon. A Blikk információi szerint a rendőrnő egy személyautó sofőrjét akarta igazoltatni, amikor a kamion beléjük rohant, elsodorva az autót és a rendőrnőt is.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!