Előzetes letartóztatásban van a szigetszentmiklósi gyilkosság gyanúsítottja

Kék hírek, 2017.05.09

Elrendelte a Budakörnyéki Járásbíróság annak a férfinak az előzetes letartóztatását, akit azzal gyanúsítanak, hogy április végén Újhartyán külterületén súlyosan bántalmazott egy szigetszentmiklósi nőt, majd a még élő sértett elföldelte - közölte a Pest Megyei Főügyészség szóvivője kedden az MTI-vel.

Előzetes letartóztatásba helyezték a szigetszentmiklósi nő meggyilkolásával gyanúsított férfit Gyugyi Csilla elmondta: a nőt eltűntként keresték, holttestét május 4-én találták meg. A megyei rendőr-főkapitányság nyomozói szinte órákon belül azonosították és elfogták a solymári férfit, akit előre kitervelten, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettével gyanúsítottak meg.

A Budapest Környéki Törvényszék tájékoztatása szerint a gyanúsított, Sz. A. április 27-én délután üzleti megbeszélés ürügyén találkozót beszélt meg az 52 éves nővel. A későbbi sértett átült a solymári férfi vezette személyautóba. A férfi Újhartyán külterületén a járműből kiszállította a nőt, majd többször megütötte a fején, fojtogatta és késsel legalább hatszor megszúrta a hátán, a hasán és a nyakán, majd elföldelte.
(MTI)

Galériánk

Előzetes letartóztatásba helyezték a szigetszentmiklósi nő meggyilkolásával gyanúsított férfit Előzetes letartóztatásba helyezték a szigetszentmiklósi nő meggyilkolásával gyanúsított férfit
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!