Előzetesben két, kábítószer-terjesztéssel gyanúsított szolnoki férfi

Kék hírek, 2017.07.07

Előzetes letartóztatásba helyezett a bíróság két, kábítószer-terjesztéssel gyanúsított szolnoki férfit - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken az MTI-vel.

A rendőrség honlapján olvasható tájékoztatás szerint a két férfi lakásában tartott szerdai házkutatáson kábítószert, új pszichoaktív anyagot és ezek eladásához szükséges eszközöket találtak a rendőrök.

A 30 éves Cs. Tamás ellen kábítószer-kereskedelem, a 28 éves S. Ferenc ellen új pszichoaktív anyaggal visszaélés megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai szerdán több szolnoki lakásban - köztük az előzetes letartóztatásba helyezett férfiak lakásaiban - tartottak házkutatást. A nyomozók 180 gramm új pszichoaktív anyagnak minősülő fehér kristályos anyagot, 47 gramm kábítószernek minősülő zöld növényi anyagot, illetve 21 gramm kábítószergyanús fehér port foglaltak le - közölte a rendőrség. A rendőrök, a kábítószer porciózásához szükséges eszközöket, mérlegeket és feltehetően kábítószer eladásából származó nagyobb mennyiségű készpénzt is találtak a házkutatások alkalmával.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!