Feljelentést tett a szolnoki halálos lakástűz ügyében a katasztrófavédelmi igazgató

Kék hírek, 2017.11.24

Felhívjuk felhasználóink figyelmét, hogy a 12.48 órakor kiadott, A Központi Nyomozó Főügyészség ... című anyagunk címét és 1. mondatát az alábbiak szerint módosítjuk, mert a közlő pontosította az általa korábban elmondottakat:


Feljelentést tett a szolnoki halálos lakástűz ügyében a katasztrófavédelmi igazgató

A Központi Nyomozó Főügyészségen tett feljelentést a szolnoki halálos lakástűz ügyében a Jász-Nagykun-Szolnok megyei katasztrófavédelmi igazgató az október 22-én Szolnokon, a Liget úton történt halálos lakástűz ügyében - közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője pénteken az MTI-vel.


Felhívjuk tisztelt felhasználóink figyelmét, hogy a hitelesség érdekében a javításokat hajtsák végre a felhasznált anyagon!

PONTOSÍTOTT VÁLTOZAT - Feljelentést tett a szolnoki halálos lakástűz ügyében a katasztrófavédelmi igazgató

Szolnok, 2017. november 24., péntek (MTI) - A Központi Nyomozó Főügyészségen tett feljelentést a szolnoki halálos lakástűz ügyében a Jász-Nagykun-Szolnok megyei katasztrófavédelmi igazgató az október 22-én Szolnokon, a Liget úton történt halálos lakástűz ügyében - közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője pénteken az MTI-vel.

S. Tóth Anikó sajtószóvivőt az MTI azzal kapcsolatban kereste meg, hogy sajtóinformációk szerint a katasztrófavédelem szerette volna eltitkolni az ügyet, mert a füstszivárgásról szóló bejelentés alapján nem tartotta szükségesnek az azonnali intézkedést.

A szóvivő elmondta: a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság az esettel kapcsolatban azonnal vizsgálatot indított. A vizsgálat lezárását követően a megyei katasztrófavédelmi igazgató megtette a szükséges feljelentést a Központi Nyomozó Főügyészségen - közölte S. Tóth Anikó, aki a belső vizsgálat megállapításairól nem nyilatkozott.

A katasztrófavédelem honlapján szereplő információk szerint október 22-én egy szolnoki, Liget úti társasház egyik lakásához riasztották a tűzoltókat, mert onnan füst szivárgott. A tűzoltók kívülről, létrán jutottak be a lakásba, de annak lakóján már nem tudtak segíteni. A gáztűzhely mellett egy földre ejtett, füstölgő olajos serpenyőt találtak, mellette konyharuhák égtek, a szoba telítődött füsttel.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!