Hárman haltak meg balesetben Alsóbereckinél

Kék hírek, 2017.02.05

Hárman meghaltak, hatan pedig megsérültek abban a közlekedési balesetben, amely Sátoraljaújhely és Alsóberecki között történt vasárnap kora reggel - közölte a korábbi adatokat pontosítva a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei katasztrófavédelem és a rendőrség az MTI-vel. A helyszínelés befejeztével délután feloldották az útzárat.

Korábban a katasztrófavédelem négy sérültről számolt be.

Hudák Andrea, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság hivatalvezetője elmondta: két gépkocsi ütközött össze a 381-es számú úton. A tűzoltók feszítővágó segítségével emeltek ki három embert a roncsokból, ők a helyszínen meghaltak. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Janasóczki Attila, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t arról tájékoztatta, hogy a baleset mindhárom áldozata nő. Hatan sérültek meg, egy ember életveszélyesen, egy súlyosan, négyen pedig könnyebben. A helyszínelés, műszaki mentés befejeződött, feloldották az útzárat - tette hozzá.

Az MTI információi szerint a balesetben életüket vesztő nők - akik munkából tartottak hazafelé - abban az autóban utaztak, amelybe belerohant a másik jármű.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!