Időjárás - Veresegyház és Vácrátót között újraindult a vonatközlekedés

Kék hírek, 2017.04.19

Veresegyház és Vácrátót között újraindult a vonatközlekedés, az Isaszeg-Gödöllő-Aszód vonalon ugyanakkor vonatpótló buszok viszik az utasokat szerda kora délután - közölte a Mávinform az MTI-vel.

A közlemény szerint a Veresegyház és Vácrátót közötti vonalon a kidőlt fákat eltávolították, már nem kell vonatpótló buszokkal utazni a Budapest-Veresegyház-Vác vonalon.

Ugyanakkor a gödöllői állomáson, illetve az Isaszeg-Gödöllő-Aszód vonalon továbbra sem közlekednek a vonatok, a szerelvények helyett buszok járnak. A vonatpótló autóbuszokra a megváltott menetjegyek érvényesek, a buszok az állomás előtti térről indulnak. A vonatpótlón kerekes székes utazás, csoportok együttes elhelyezése és kerékpárszállítás nem lehetséges. Az autóbuszok minden megállóhelyen megállnak.

A Budapest-Miskolc vonalon közlekedő gyors és InterCity vonatok kerülő útvonalon közlekednek majd a délutáni órákban: Újszász-Jászberény-Hatvan érintésével. A vonalon jelentős késések vannak, a gödöllői és hatvani elővárosi vonatok javarésze ideiglenesen kimarad a menetrendből - írták.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!