Illegális fogadóiroda működött II. kerületben

Kék hírek, 2017.03.28

Illegális fogadóiroda működött Budapest II. kerületében egy Bimbó úti házban, a rendőrség tiltott szerencsejátékot szervezése gyanúja és személyi szabadság megsértése miatt nyomoz - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján kedden.

A rendőrségre hétfő délután negyed négykor érkezett bejelentés, hogy a Bimbó úti házból valaki segítséget kért. A fővárosi rendőrök megjelentek a helyszínen, ahol 35 tajvani nőt és férfit találtak, akiket tolmácsok segítségével kikérdeztek - olvasható a police.hu oldalon.

A helyszíni szemle, az adatgyűjtés és a meghallgatások során beszerzett információk alapján a rendőrök megállapították, hogy az épületben tiltott szerencsejátékot szerveztek. A nyomozók a helyszínen laptopokat, mobiltelefonokat és tableteket foglaltak le.

Az ügyben a nyomozást a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda személyi szabadság megsértése és tiltott szerencsejáték szervezése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja egy gyanúsítottal szemben.

A nyomozók a 35 éves tajvani állampolgárt bűnügyi őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

A tanúk kihallgatása jelenleg is folyamatban van. A lefoglalt informatikai eszközöket a rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja - írták.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!