Kávés-, mogyorós- és fűszereszacskókba rejtették a drogot

Kék hírek, 2017.06.27

Kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt nyomoznak két férfi ellen, aki kávés-, mogyorós- és fűszereszacskókba tette a drogot - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata kedden a rendőrség honlapján.

A tájékoztatás szerint az ügyben tartott házkutatásokon eddig mintegy 1200 ecstasy tablettát, hat kilogramm amfetamint és csaknem hatmillió forint készpénzt foglaltak le a rendőrök.

A kábítószert a 31 éves budapesti V. József kávés-, mogyorós- és fűszereszacskókba rejtette, így adta tovább nagyobb tételben vevőinek. A budapesti férfi egy fővárosi, XI. kerületi társasház garázsában porciózta ki a feltehetően külföldről származó kábítószert - olvasható a közleményben.

Egyik vevőjét, a 38 éves egyeki Sz. Istvánt múlt pénteken igazoltatta és fogta el a Készenléti Rendőrség járőre Budapest VIII. kerületében. Autójában a rendőrök több fűszerkeverékes és földimogyorós zacskót, bennük az előzetes szakvélemény szerint mintegy fél kilogramm amfetamint találtak.

V. Józsefet a Terrorelhárítási Központ ugyancsak pénteken fogta el Budapesten, egy XXII. kerületi üzletközpont parkolójában. Autójában két lezárt zacskóban kávészemek közé rejtve 604 ecstasy tablettát, szintén lezárt földimogyorós zacskóban amfetamint találtak, valamint lefoglaltak több mint kétmillió forint készpénzt.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt nyomoz a két férfi ellen, akit őrizetbe vettek, majd az illetékes bíróság hétfőn elrendelte előzetes letartóztatásukat.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!