Két embert vettek őrizetbe a zsámboki gyilkosság ügyében

Kék hírek, 2017.10.17

Két embert vettek őrizetbe a Zsámbokon holtan talált idős nő meggyilkolása ügyében: egy 24 éves férfit emberöléssel, egy fiatalkorút pedig bűnpártolással gyanúsítanak - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) hétfőn a rendőrség honlapján.

Letartóztattak két embert a zsámboki gyilkosság ügyében A PMRFK vasárnap közölte, reggel kaptak bejelentést arról, hogy egy idős nőt holtan találtak zsámboki otthonában. Az első adatok szerint halálát idegenkezűség okozta. A gödöllői rendőrök a bejelentés után két órán belül Zsámbokon igazoltattak, majd előállítottak egy 24 éves encsi férfit.

A rendőrség hétfői közlése szerint a bűncselekmény elkövetésével a vasárnap előállított P. János gyanúsítható. A nyomozás adatai szerint a 24 éves férfi vasárnapra virradó éjszaka a 88 éves sértettet olyan súlyosan bántalmazta, hogy a nő a helyszínen meghalt.

A közlemény szerint a férfit a nyomozók emberölés gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd őrizetbe vették. Az üggyel összefüggésben a rendőrök előállítottak vasárnap Zsámbokról egy hernádnémeti fiatalkorút is, akit bűnpártolás gyanúja miatt hallgattak ki gyanúsítottként, majd őt is őrizetbe vették.

A további eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szakértők bevonásával folytatja le.
(MTI)

Galériánk

Letartóztattak két embert a zsámboki gyilkosság ügyében Letartóztattak két embert a zsámboki gyilkosság ügyében
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!