Két halálos áldozata van az M5-ösön történt balesetnek

Kék hírek, 2017.10.09

Már két halálos áldozata van az M5-ös autópályán, Kecskemétnél történt hétfő délelőtti balesetnek, amelyben két teherautó és egy rendőröket szállító busz ütközött össze. A buszsofőr után meghalt az egyik utas, egy rendőr is.

Vincze-Messzi Adél, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-nek kora délután elmondta: az M5-ös autópálya 87-es kilométerénél, a Budapest felé vezető oldalon történt balesethez mentőhelikopter is érkezett. A rendőrségi szolgáltatást végző civil autóbusz sofőrje, valamint a buszon utazó egyik rendőr olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A járműben utazó rendőrök közül hárman súlyosan, tizenketten könnyebben sérültek meg - ismertette.

Kovács Andrea, a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője elmondta: a buszba szorult négy embert a kecskeméti tűzoltók feszítővágóval szabadították ki.

Az autópályát az érintett szakaszon mindkét irányban lezárták: a Röszke felé haladókat a 74-es kilométernél, a főváros felé tartó forgalmat pedig a 91-es kilométernél terelik le a sztrádáról.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!