Kisiklott két vasúti kocsi a Déli pályaudvaron, a forgalom korlátozott

Kék hírek, 2017.08.07

Várhatóan kedd hajnaltól már nem lesznek korlátozások a vonatközlekedésben a budapesti Déli pályaudvaron, ahol kisiklott két üres vasúti kocsi hétfő délután - írta a Mávinform a vasúttársaság honlapján.

Kisiklott két vasúti kocsi a Déli pályaudvaron Közölték: a kisiklott kocsikat a késő esti órákban kezdik el beemelni a vasúttársaság szakemberei, azért, hogy a vonatközlekedést és az utasforgalmat a legkevésbé akadályozzák. Napközben is dolgoztak a forgalom fenntartása mellett.

Azt írták: a hajnali órákra, üzemkezdetre tervezik a helyreállítás befejezését, így várhatóan kedd hajnaltól már nem lesznek korlátozások a vonatközlekedésben.

A vonatok késő délután már nagyobb késések nélkül közlekedhettek, ugyanis csak három vágányt nem használhattak a Déliben. Bizonyos martonvásári elővárosi vonatok ideiglenesen kimaradtak a menetrendből hétfőn - olvasható a közleményben.

Kavalecz Imre, a Mávinform sajtóügyeletese korábban arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a tároló vágányról toltak be egy üres szerelvényt a pályaudvarra, amikor két kocsi kisiklott és elzárta az első hét vágányt.

(FOTÓ)
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!