Letették a Karcagi Rendőrkapitányság új épületének alapkövét

Kék hírek, 2017.10.13

Letették a karcagi rendőrkapitányság új épületének alapkövét pénteken, a csaknem egymilliárd forintos beruházás befejezése a jövő év elején várható - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel.

A rendőrségi közleményben idézték Kontrát Károlyt, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkárát, aki az eseményen azt mondta, ma a rend és a biztonság a legfontosabb közösségi érték Európában és szerte a világon, majd felidézte a közbiztonság javítása érdekében tett kormányzati intézkedéseket.

A parlamenti államtitkár megköszönte a rendőrök lelkiismeretes munkáját, amelynek eredményeként a nemzetközi szervezetek szerint - mint mondta - "ma Magyarország Európa és a világ egyik legbiztonságosabb országa".

Urbán Zoltán rendőr dandártábornok, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a karcagi rendőrkapitányság eddig elért eredményeinek ismertetését követően átnyújtotta egy új szolgálati gépkocsi indítókulcsait Teleki Zoltán kapitányságvezetőnek a még hatékonyabb rendőri munka érdekében - olvasható a közleményben.

A tájékoztatás szerint a létesítmény alapköve alá helyezett időkapszulában a megyei rendőr-főkapitányság állományjelzőjét és Karcag önkormányzatának a telket a beruházáshoz rendelkezésre bocsátó határozatát helyezték el.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!