Lezuhant egy vitorlázórepülő Bács-Kiskun megyében, egy halott

Kék hírek, 2017.07.14

Lezuhant egy vitorlázórepülő a Bács-Kiskun megyei Pirtó közelében, a mentők egy nő holttestét találták meg a helyszínen péntek reggel.

Lezuhant egy vitorlázórepülő Bács-Kiskun megyében, egy halott A Honvédelmi Minisztérium pénteki, az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: csütörtök este a polgári légiforgalmi irányítás Pirtó térségében elvesztette a kapcsolatot egy ASG-21 típusú vitorlázó repülőgéppel, ezért a légierő ügyeletes parancsnoka elrendelte a szolnoki légi kutató-mentő szolgálat felszállását. Közölték: a vitorlázórepülőt hajnalban megtalálta a kutató-mentő helikopter, a földi egységekkel megkezdték a mentést.

Hajdu Márton, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője az MTI-nek azt mondta, a gép lezuhant, a roncsokat megtalálták és jelenleg vizsgálják.

Valics Dezső, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese az MTI érdeklődésére közölte, a mentők pénteken egy női holttestet találtak a helyszínen.

(FOTÓ)
(MTI)

Galériánk

Lezuhant egy vitorlázórepülő Bács-Kiskun megyében, egy halott Lezuhant egy vitorlázórepülő Bács-Kiskun megyében, egy halott
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!