Repülőtéri fosztogatókat fogtak el a rendőrök

Kék hírek, 2018.02.14

Két, a repülőgépekre feladott poggyászokat megdézsmáló embert fogott el a rendőrség.

A police.hu oldalon szerdán megjelent közlemény szerint egy utas tett bejelentést arról, hogy január 8-án a Liszt Ferenc-repülőtéren kiloptak a poggyászából egy fehérarany gyűrűt, öt nappal később pedig egy másik, hogy karórát és parfümöt loptak ki a bőröndjéből.

A Repülőtéri Rendőr Igazgatóság (RRI) nyomozói az érintett járatok rakodási körülményeinek vizsgálata után jutottak el két reptéri munkáshoz. Házkutatást tartottak náluk, és nemcsak a bejelentett holmit, hanem más értékeket is találtak, amelyeket feltehetően más járatok poggyászaiból loptak el. A két feltételezett elkövetőt előállították és lopás megalapozott gyanúja miatt kihallgatták.

Hangsúlyozták: az RRI rendőrei - a többéves gyakorlatnak megfelelően - demonstratív jelenléttel és szúrópróbaszerű ellenőrzésekkel is fellépnek a lopások ellen, és a felderítésre is nagy hangsúlyt fektetnek.

Az RRI egy múlt heti közleménye szerint akkor is elfogtak két ferihegyi fosztogatót. Sajtóhírek szerint ők loptak Babos Tímea teniszező poggyászából is.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!