Szerb turistabusz karambolozott az M0-áson, egy ember meghalt

Kék hírek, 2017.05.14

Szerb turistabusz karambolozott az M0-ás szigetszentmiklósi szakaszán vasárnap, nem sokkal dél után. A jármű pályakarbantartó teherautóknak ütközött, a karambolban egy ember meghalt, két ember súlyos, több mint húsz könnyebb sérülést szenvedett - közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel. Az utat lezárták, a forgalom torlódik.

Szerb turistabusz karambolozott az M0-áson, egy ember meghalt Csámpai Attila elmondta, hogy a busz eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze a körgyűrű 16-os kilométerénél két pályakarbantartó teherautóval az M1-es felé vezető oldalon.

A buszon a két sofőrrel együtt huszonöten utaztak. A buszvezető olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. Az eddigi információk szerint egy ember a busz ülései közé szorult.

A szóvivő kitért arra, hogy a Duna-híd előtt történt baleset helyszínére több tűzoltóegység, valamint egy mentőhelikopter is érkezett. Csató Gábor, az Országos Mentőszolgálat főigazgatója az MTI-nek kora délután elmondta, hogy a sérülteket budapesti traumacentrumokba viszik.
(MTI)

Galériánk

Szerb turistabusz karambolozott az M0-áson, egy ember meghalt Szerb turistabusz karambolozott az M0-áson, egy ember meghalt
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!