Tízmillió forint értékű kábítószert foglaltak le Budapesten

Kék hírek, 2017.06.17

Drogterjesztőket fogtak el Budapesten: a négy férfi a rendőrség adatai szerint szervezetten árult tiltott drogokat a fővárosban, a tőlük lefoglalt kábítószer értéke tízmillió forint - olvasható a police.hu oldalon.

A rendőrség szombati közleménye szerint a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást K. Gábor 30 éves, B. Gábor 31 éves, S. Roland 43 éves és Zs. Tamás 55 éves budapesti lakosok ellen.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai 2017. június 14-én Budapest XIII., XIV., és III. kerületében összehangolt akciót hajtottak végre. A gyanúsítottakat budapesti lakásaikban fogták el, majd a házkutatások eredményeként 2570 gramm marihuánát, 670 gramm amfetamint, 665 MDMA tablettát, 20 gramm kokaint, valamint 2,4 millió forintot és 800 eurót foglaltak le a nyomozók. A lefoglalt kábítószer feketepiaci értéke mintegy tízmillió forint.

Az elfogott személyeket a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették őket és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat - olvasható a közleményben.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!