Több mint egy kiló marihuánát találtak a pénzügyőrök Röszkén

Kék hírek, 2017.06.11

Több mint egy kilogramm marihuánát találtak a pénzügyőrök egy montenegrói férfi csomagjában süteményes, kekszes dobozokban elrejtve Röszkén - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) vasárnap az MTI-t.

Némedi-Varga Éva, a NAV Csongrád megyei adó- és vámigazgatóságának sajtóreferense közölte, a pénzügyőrök egy szerb autóbuszt és utasait ellenőrizték a röszkei autópálya-határátkelőhelyen. A rakodóteret átvizsgálva az egyik utazótáskából különösen erős, jellegzetes szag csapta meg a vizsgálók orrát, ezért megkérték az utasokat, hogy mindenki a saját csomagját megfogva menjen a vizsgálócsarnokba, tételes vizsgálatra. Erre egy montenegrói férfi nem volt hajlandó, kiderült, azért, mert a táskájában süteményes, kekszes dobozokban, 82 csomagban, több mint egy kilogramm kábítószergyanús anyag, feltelhetően marihuána volt elrejtve.

A NAV munkatársai a férfit és a 3 millió forintot meghaladó feketepiaci értékű kábítószergyanús anyagot átadták a rendőrségnek - tudatta az alezredes.

Röszkén az elmúlt napokban egy montenegrói férfi autójában 33, egy szintén montenegrói férfi és nő járművében 20 kilogramm marihuánát találtak a pénzügyőrök.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!