Unokáját gyanúsítják a sarkadkeresztúri nő meggyilkolásával

Kék hírek, 2017.11.13

Előzetes letartóztatásba helyeztek egy 35 éves nőt, akit azzal gyanúsítanak, hogy baltával meggyilkolta nagymamáját Sarkadkeresztúron pénteken - közölte a Békés Megyei Főügyészség hétfőn az MTI-vel.

Azt írták, hogy az unoka csütörtök este pénzt akart kérni 81 éves nagyanyjától, de vitába keveredtek. Péntek reggel is folytatódott a veszekedés, végül a terhelt a konyhában baltával legalább háromszor megütötte a fején a sértettet. Az első két ütéshez a balta fokát használta, majd a szomszéd szobában dohányozva negyedóráig hallgatta a földön fekvő idős nő hörgését. Ezután a balta élével is lesújtott, és a sértett a helyszínen meghalt.

Az unoka az udvari kukába rejtette a nagymama holttestét, összetakarított a házban, elrejtette a vérrel szennyezett szőnyeget és függönyt, letörölte a baltát egy ronggyal, amelyet aztán elégetett.

Mindezek után elcsomagolta a sértett laptopját, magához vett két üveg alkoholt és néhány arany ékszert, majd távozni készült, de megérkeztek az áldozat más hozzátartozói, akik értesítették a rendőrséget.

Az ügyészség emberölés bűntette miatt kezdeményezte a 35 éves nő előzetes letartóztatását, amelyet a Békéscsabai Járásbíróság harminc napra el is rendelt.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!