Véget ért az útlezárás Csobánkánál

Kék hírek, 2015.05.23

Ismét lehet közlekedni Csobánka és Pilisvörösvár között, ahol szombat dél körül két személyautó összeütközött, egy ember meghalt, többen megsérültek - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Egy ember meghalt, többen megsérültek balesetben Csobánkánál Beluzsárné Belicza Andrea tájékoztatása szerint a karambolban egy 57 éves solymári nő vesztette életét.

Csámpai Attila, a megyei katasztrófavédelem szóvivője korábban elmondta: a frontális ütközéskor az egyik autóban a sofőr és egy nő ült, és az utas olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a mentősök a helyszínen hiába próbálták meg többször újraéleszteni, a mentőautóban meghalt.

A sofőr beszorult a roncsba, a szentendrei, illetve a pomázi tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki. Súlyos sérülésekkel vitték kórházba csakúgy, mint a másik autóban hátul utazó két gyermeket. Ez utóbbi járműben elöl egy házaspár ült, a sofőr, illetve terhes felesége könnyebb sérüléseket szenvedett.
(MTI)

Galériánk

Egy ember meghalt, többen megsérültek balesetben Csobánkánál Egy ember meghalt, többen megsérültek balesetben Csobánkánál
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!