Veronai baleset - A Groupama kezeli a veronai balesetben érintett autóbusz gépjármű-biztosítási szerződéseit

Kék hírek, 2017.01.24

A Groupama Biztosító kezeli a veronai balesetben érintett autóbusz gépjármű-biztosítási szerződéseit, a társaság az érintett családok részére a lehető legrövidebb időn belül kíván segítséget nyújtani - közölte a biztosító kedden az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint a társaság a veronai autópályán történt buszbalesettel kapcsolatban minden egyes utas káresetét egyénileg és kiemelten kezeli.

Annak érdekében, hogy a biztosító minél gyorsabban tájékoztatást adhasson a kárrendezés menetéről, valamint előleget utalhasson a károsultaknak, arra törekszik, hogy mielőbb felvegye a kapcsolatot a családokkal, hozzátartozókkal. A Groupama ebben kérte a Szinyei Merse Pál Gimnázium segítségét, továbbá az érintettek számára külön e-mail-címmel és közvetlenül elérhető mobiltelefonszámmal is rendelkezésre áll - olvasható a közleményben.

Tiszteletben tartva a balesetben érintettek fájdalmát, a társaság magától értetődően - mind a gimnáziummal, mind a további illetékes szervezetekkel egyeztetve - diszkréten kíván eljárni - jelezte a társaság.

Péntek éjjel az olaszországi Verona közelében balesetet szenvedett és kigyulladt egy magyar fiatalokat szállító busz, tizenhatan meghaltak, huszonhatan megsérültek. A buszon a budapesti Szinyei Merse Pál Gimnázium tanulói, volt diákok, tanárok és egyikük családja utazott.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!