Veronai baleset - Balog: a Honvéd Kórház fogadja a Budapestre érkező sérülteket

Kék hírek, 2017.01.22

A budapesti Honvéd Kórház fogadja a péntek éjjeli veronai buszbaleset négy súlyos sérültjét, akik még vasárnap visszaérkezhetnek Magyarországra - jelentette be Balog Zoltán emberi erőforrások minisztere vasárnap, Budapesten tartott sajtótájékoztatón.

Veronai baleset - Sajtótájékoztató Budapesten Csató Gábor, az Országos Mentőszolgálat főigazgatója hozzátette, hogy a négy súlyos sérült közül kettőt légi úton, kettőt mentőautóval hoznak haza.

A tárcavezető megerősítette, vasárnap estére a két válságos állapotban lévő sérült kivételével a baleset valamennyi túlélője megérkezhet Budapestre.

Balog Zoltán közölte továbbá, körlevélben kérték valamennyi iskola igazgatóját, hogy hétfőn az első tanítási órában tegyék lehetővé a diákoknak, hogy beszélhessenek érzéseikről a tragédiával összefüggésben.

A miniszter hangsúlyozta továbbá, a konkrét sítábor szervezésének körülményei mellett azt is megvizsgálják, hogy szükséges-e jogszabályi változtatás az iskolán kívüli programok biztonságának növelése érdekében.
(MTI)

Galériánk

Veronai baleset - Sajtótájékoztató Budapesten Veronai baleset - Sajtótájékoztató Budapesten
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!

Ezt olvasta már?

Kövess minket a Facebookon!