Koronavírus - Jövő áprilisra tolták el az Ökoindustria szakkiállítást

Koronavírus, 2020.09.17

A járványügyi készültségi időszak friss információi alapján, a vonatkozó szabályok ismeretében a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége úgy döntött, hogy elhalasztja az idén novemberre tervezett Ökoindustria nemzetközi szakkiállítását, és azt jövő április 28-30. között rendezi meg a Millenárison.

A szövetség MTI-nek csütörtökön elküldött közleményében ismerteti: a nemzetközi szakkiállítás a hazai környezetipar legújabb eredményeit, innovációit mutatja be kétévente, az idén is sok céget, szakmai érdeklődőt vonzott volna, a sikeres előkészítés eredményeként szinte minden stand elkelt - írták.

Az Ökoindustriára már előkészített szakmai programok közül jónéhányat novemberben online közvetítéssel tartanak meg a szervezők, így a körforgásos gazdaságról, a műanyagok életciklusáról szóló nemzetközi szakmai kerekasztalbeszélgetést, a kármentesítésekről és barnamezős beruházásokról szóló konferenciát, vagy az élővizek megtisztítását célzó INTERREG projekt nemzetközi indító eseményét.

Ugyanakkor a már regisztrált kiállítók az egyeztetések során megerősítették: az online tér jó lehetőség a szakmai egyeztetésekre, de az üzleti életben szükség van az élő eseményekre, a személyes találkozásokra. Éppen ezért a jövő évi Ökoindustria szakkiállítást is a zöldipar szereplőinek személyes részvételével tervezik megvalósítani a szervezők, fokozott biztonsági intézkedések mentén, a kidolgozott Covid útmutató alapján.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!